Bernard Bertoni

Werd geboren in het zonnige Nice en leek voorbestemd violist te worden gezien zijn vader en overgrootvader hetzelfde beroep uitoefenden. Na het Conservatoire van Nice afgemaakt te hebben vertrok Bernard op zeventienjarige leeftijd naar Israël om aan het Conservatorium van Jeruzalem te studeren onder de leiding van Felix Andriewski, assistent van Yehudi Menuhin.
Na zijn studies werkte hij in Parijs samen met de beroemde muziekpedagoge Dominique Hoppenot en begon hij vervangingen te doen in diverse orkesten tot hij een eerste vast contract tekende bij de Opera van Nice. 
Daarna werkte hij jarenlang voor het Orchestre Philharmonique van Monaco waar hij de kans kreeg gedirigeerd te worden door grote dirigenten als onder andere George Prêtre, Sir Georg Solti, Zubin Mehta en Lorin Maazel. Hij mocht ook een aantal grote artiesten begeleiden zoals Ann-Sophie Mutter, Itzak Perlman, Pingas Zuckerman en de drie tenoren. Ook in variété werkte hij mee aan optredens van artiesten als Frank Sinatra, Mireille Mathieu en Barry White op het Bal de la Rose in Monaco.
In 2000 verhuisde hij naar België waar hij voor verschillende orkesten werkte als de Vlaamse Opera, Brussels Philharmonic, I Fiamminghi, Beethoven Academie en het Kamerorkest van Mons.
Hij wilde graag zijn passie voor muziek en viool kunnen doorgeven en hernam daarvoor zijn studies aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel waar hij les kreeg van Yossif Ivanov (2de prijs Koningin Elisabethwedstrijd) en in 2012 met onderscheiding zijn Master of Arts behaalde. In 2014 behaalde hij er ook zijn aggregaat.
Bernard werkt samen met een uiteenlopend scala aan muzikanten in een uiteenlopende mogelijkheid aan stijlen (klassiek, tango, filmmuziek, easy listening, wereldmuziek,...). Hij werkte mee als concertmeester voor het totaalspektakel "Stad in As" dat gecreëerd werd door Stijn Kolacny (Kolacny Brothers & Scala) en de jonge componist Yannick De Pauw. Tijdens die productie ontwikkelde hij een interesse voor het coachen van strijkers binnen amateurorkesten.
Bernard beleeft muziek op een heel eigen manier en probeert dit ook over te brengen op zijn publiek. Muziek is voor hem niet enkel noten op een partituur, het is een vorm van communicatie, een 'way of life'.

Anouk Lievens

Anouk Lievens werd geboren in 1979 in Melle en groeide op in een kunstzinnig gezin met violist Walter Lievens als vader…met in haar wiegje een viool in plaats van een pop, kreeg het muziekvirus vrij spel en ja hoor ook zij zou zich voortaan wagen aan een muzikaal bestaan.
Ze studeerde af in het Conservatorium van Brussel bij professor Katalin Sebestyen en vormde verscheidene ensembles zoals een hoorntrio, een duo viool-piano, en natuurlijk een duo voor 2 violen met haar vader.
Ze speelt ook geregeld in orkest-verband bij o.a. het Brussels Philharmonic en het European Philharmonia.
Ze geeft ook reeds 14 jaar privé vioollessen, in haar eigen opgerichte muziekschool “SOS Viool”, en speelt nog steeds in verschillende groepen en ensembles, zowel klassiek als folk, jazz, country en songs bij oa "Aranti" (een duo viool en gitaar, met gitarist Kenneth Vermoote).