2 paar violen, 4 paar snaren, oneindig veel passie...

Coppia Corda in Concert 

Vioolduo Bernard Bertoni en Anouk Lievens zijn professionele muzikanten in hart en nieren. Zij beleven de passie voor hun instrument en de muziek op een heel eigen manier en voeren u mee doorheen een wereld van klanken. 

Beiden studeerden aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel, beiden hadden een violist als vader en beiden geven ook graag hun kennis door aan de jongere generatie. Raakpunten genoeg om een fijne symbiose te vormen! 

Hun repertoire gaat van tijdloos klassiek over easy listening tot folk, tango, jazz, klezmer en wereldmuziek. Vaak spelen zij eigen bewerkingen van filmmuziek of ander repertoire in een geheel eigen stijl. 

Zij kunnen gevraagd worden voor allerlei gelegenheden  zoals het opluisteren van een huwelijksmis of uitvaart, een receptie, een jubileum of aperitiefconcert. Geef gerust uw wensen door, zij spelen ook muziek op aanvraag. Alle arrangementen worden geschreven door Bernard zelf, dus alles is mogelijk!

Wilt u graag een evenement organiseren zoals een lezing, viering of vernissage en zoekt u aangepaste, sfeervolle  en betaalbare muzikale omlijsting?  

Aarzel niet en contacteer ons voor gedetailleerde informatie! 

 

 

Coppia Corda in Dialoog 

In combinatie met woordkunstenares Melissa Leboeuf krijgt u een programma waarbij gedichten getoonzet worden op muziek. 

Als woord en klank zodanig versmelten dat het lijkt alsof ze voor elkaar gemaakt zijn, ontstaat poëzie-muziek. Diverse thema's kunnen worden aangesneden en de poëzie kan ook in meerdere talen gebracht worden (Nederlands, Frans, Engels). 

U kunt één van onze vaste thema-optredens boeken of een speciale aanvraag doen. 

Wilt u voor een bepaalde gelegenheid uw persoonlijk gekozen teksten op muziek gezet zien? Dat kan! Zo wordt uw evenement iets unieks om nooit meer te vergeten!